Участь у презентації EU4Youth pogramme (05.04.2023 р., онлайн)

5 квітня 2023 р. команда НЕО в Україні приєднались до презентації EU4Youth pogramme, що була організована EU4Youth Coordination and Support Team за підтримки Salto-Youth. Мета заходу – представити ініціативи підтримки молоді та можливостей співпраці в межах Програми.

До заходу приєдналось близько 20 учасників – представників Національних Еразмус+ офісів та Інформаційних центрів Еразмус+ Молодь та Європейський корпус солідарності з України, Модови, Вірменії, Азербайджану та інших країн.

Achievements Report EU4Youth 2021

Андрій ПАВЛОВИЧ, Salto-Youth, презентував досягнення в межах молодіжних проєктів за попередні роки, а також презентував можливості порталу Salto-Youth за відповідними тематиками: Youth Participation; Media, Information&Critical thinking, Promotion&Outreach, Digital Transformation.

Світлана ШИТІКОВА та Катерина ЖДАНОВА, НЕО в Україні, разом з Анною КОВБАСЮК, Інфоцентр Еразмус+ Молодь в Україні взяли участь у заході. Спікери разом з учасниками обговорили можливості EU4Youth pogramme, пріоритети конкурсів, а також потреби і виклики підтримки української молоді на час війни. Під час дискусії спікери також наголосили на додаткових можливостях співпраці з молодіжними організаціями з України задля розвитку потенціалу та спільних проєктів у після воєнний період.

Попередня Додаткові можливості для українських ЗВО від Finnish National Agency for ...