Участь у презентації програми “Євроінтеграція та молодь” (18.12.2022, онлайн)

18 грудня 2022 року узято участь у презентації програми “Євроінтеграція та молодь”.

Представники молодіжних рад та організацій із 14 областей України, а також посли європейської молоді в Україні своєю присутністю під час події засвідчили готовність включатись та реалізовувати програму “Євроінтеграція та молодь” на всіх рівнях. Програма буде імплементована у 2023-2024 роках. Її метою є розробка рекомендацій з імплементації процесів євроінтеграції молодіжними радами та інститутів громадянського суспільства на локальному та регіональному рівнях.

У рамках події було представлено результати реалізації І фази програми. Зокрема, було обговорено результати Національного діалогу між молодіжними радами: Євроінтеграція; роль послів та посолок європейської молоді відібраних з-поміж числа представників та представниць молодіжних рад; як стати послом або посолкою європейської молоді та які функції покладаються на них; перспективи розвитку молодіжної політики на європейському рівні

Координатор НЕО в Україні Світлана ШИТІКОВА висвітлила можливості для розвитку молодіжних рад завдяки програмі Еразмус+.

Розповсюджено корисні ресурси щодо можливостей Програми Еразмус+.

Підготовлено з використанням матеріалів.

Попередня Заключна міжнародна конференція, присвячена 35 річчю Програми ЄС Еразмус (14.12.2022, ...