Участь у презентації проєкту Жан Моне «Ревіталізація міст – досвід ЄС для України» (25.02.21, он-лайн)


25 лютого 2021 р. відбувся круглий стіл, присвячений презентації модуля Жан Моне Програми ЄС Еразмус+ «Ревіталізація міст – досвід ЄС для України» («EVREVIT»). Проєкт реалізується на факультеті управління фінансами та бізнесу Львіського національного університету імені Івана Франка. На заході були присутні понад 30 осіб – викладачі, працівники та студенти університету.

Зі вступним словом виступив декан факультету та учасник проєктної команди Андрій СТАСИШИН, який, зокрема, окреслив важливість тематики проєкту та наголосив на вагомих досягненнях факультету у європейських студіях. Завідувачка кафедри фінансового менеджменту, професорка Наталія СИТНИК ознайомила учасників з діяльністю кафедри, зокрема з попередніми міжнародними проєктами, що реалізовувались на її базі, та вказала на значний досвід і напрацювання колективу у сфері європейських досліджень. Також спікер запросила учасників до подальшої співпраці в рамках подібних проєктів.

Представник Західноукраїнського центру досконалості Жана Моне, доцент Василь ЗЕЛЕНКО розповів про ще один успішно реалізований на факультеті управління фінансами та бізнесу у 2016-2019 роках проєкт за програмою Жана Моне – «Економіка в європейській інтеграції: внутрішні виклики та зовнішній вимір». Також Василь Зеленко висловив переконання у необхідності подальшої синергії чинних та нових проєктів європейської тематики.

Координаторка проєкту Ольга СИЧ та членкиня проєктної команди Віра Круглякова презентували зміст та етапи реалізації проєкту. Окрім того, спікери представили основні цілі та завдання «EVREVIT».

Представник Національного Еразмус+ офісу в Україні Петро КРАЙНІК виступив з вітальним словом та приділив увагу правилам візуалізаціі, забезпеченню якості майбутніх розроблених матеріалів та результатів проєкту, поширенню інформації про проєкт та його результати на веб-сайті університету, в соціальних мережах, забезпеченню синергії через міжпроєктну співпрацю з іншими проєктами програми ЄС Еразмус+. 

Інформацію підготовлено за матеріалами за посиланням.

Попередня Оголошено набір на курс «SMM: менеджер з маркетингу у соціальних ...