Тренінг для переміщених ЗВО України в межах проєкту ЄС REDU (12-13.12.2022, онлайн)

12-13 грудня 2022 року проведено тренінг «Інтернаціоналізація вищої освіти» для переміщених закладів вищої освіти (команд новачків) за участі НЕО в Україні у співпраці з командою проєкту ЄС REDU «Відродження переміщених університетів: посилення конкурентоспроможності, підтримка громад».

Участь у тренінгу взяли 25 осіб – адміністративний персонал та науково-педагогічні працівники Маріупольського державного університету та Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля, які є партнерами проєкту.

Серед тренерів були Світлана ШИТІКОВА, координаторка НЕО в Україні,  Жанна ТАЛАНОВА, менеджерка НЕО в Україні та  Світлана КАЛАШНІКОВА, Радниця при дирекції ІВО НАПН України, членкиня команди експертів HERE.

Тематики сесій в межах тренінгу були присвячені питанням інтернаціоналізації вищої освіти (загальні рамки; індивідуальний та інституційний рівень); підготовки проєктних заявок в межах Програми ЄС Еразмус+ (напрями КА1: Мобільність; КА2: CBHE; Жан Моне); каркасу проєкту (базовим параметрам проєкту). Учасники тренінгу мали можливість потренуватись у підготовці проєктів та отримали практичні рекомендації щодо успішного проєкту.

ПРЕЗЕНТАЦІЇ:

Попередня Участь в Третьому національному семінарі “Modern Educational Technologies EduTech 2022” ...