Участь у заході TAIEX «Workshop on best practices to implement VET policies on (re)training of the qualified workforce» (08-10.11.2022, онлайн)

08-10 листопада 2022 року відбувся семінар з вивчення кращих практик впровадження політики VET щодо (пере)підготовки кваліфікованої робочої сили.

Близько 100 учасників долучились до заходу.

Метою семінару було представлення практичного досвіду впровадження політики професійно-технічної освіти та навчання (ПТО), пов’язаної з (пере)підготовкою кваліфікованої робочої сили, добре адаптованої до вимог сучасних ринків праці.

Спікерами заходу виступили Ана Клаудія ВАЛЕНТЕ, заступник директора Національного агентства кваліфікації та професійної освіти та навчання, Португалія;  Сомерс ФРАЙ, старший експерт Шведської державної служби зайнятості, Швеція.

Менеджер НЕО в Україні Жанна ТАЛАНОВА долучилась до роботи заходу, в межах якого було представлено практичний досвід Швеції та Португалії щодо впровадження політики професійної освіти та навчання протягом усього життя, а також аналіз основних особливостей системи професійної освіти представлених країн та визначення спільних підходів і принципів.

Інформація на сайті організаторів заходу

Попередня Участь в засіданні робочої групи European Digital Education Hub (10.11.2022, ...