Участь у заході в межах проєкту Жан Моне у Житомирській політехніці (23.11.2022, онлайн)

23 листопада та з продовженням 02 грудня 2022 року Державний університет «Житомирська політехніка» та Національний університет “Львівська політехніка” провели онлайн-зустріч з командами успішних проєктів Програми ЄС Еразмус+ Жан Моне в рамках проєкту «Інтеграція рамок та норм ЄС в сфері індустрії блочного каменю в Україні» (INTEUAS) 101085202-INTEUAS-ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH.

У робочій зустрічі взяли участь близько 70 учасників у змішаному форматі – представників академічної спільноти різних університетів України.

Метою заходу було налагодження співпраці між університетами, які мають досвід реалізації проєктів Жан Моне та закладами вищої освіти, які або тільки починають свій шлях в рамках проєктів Жана Моне, або знаходяться у пошуках ідей для підготовки власних проєктів.

У рамках зустрічі також відбулося обговорення ідей для підготовки спільних проєктних заявок на найближчі конкурси програми Еразмус+, було організовано інтерактивне заняття для студентів «Європейський Союз та можливості для молоді» від команди проєкту EUSTS (Національний університет “Львівська політехніка”) та інші інтерактивні комунікації.

Представник Національного Еразмус+ офісу в Україні (проєкт ЄС) привітав учасників та розповів про поширення європейських цінностей, міжнародну співпрацю, реалізацію проєктів під час війни, синергію та нетворкінг, забезпечення якості результатів та продуктів проєктів.

Попередня Міжнародна конференція про стратегії у сфери вищої освіти та Еразмус+ ...