Участь у засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти (28.03.2019, м. Київ)

28 березня 2019 р. у приміщенні Музею Києво-Могилянської академії відбулося засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Під час засідання було обговорено проекту Положення “Про акредитацію освітніх програм”, затверджено структуру і штатний розпис Секретаріату, порядок надання і підтвердження статусу національного ЗВО, концепцію стратегії НАЗЯВО, “Порядок оскарження рішень спеціалізованої вченої ради про присудження наукового ступеня”, були затверджені голови і склад Комітетів Нацагентства.

Також було прийняте рішення затвердити всі стандарти вищої освіти, створені науково-методичними комісіями МОН у 2016-2019 роках (члени яких були обрані на конкурсній основі до квітня поточного року). Під час засідання відбулося підписання протоколу про співпрацю з Програмою USAID “Нове правосуддя”.

У роботі засідання узяли участь члени Національної команди експертів з реформування вищої освіти: Ірина ЗОЛОТАРЬОВА, член НАЗЯВО; Михайло ВИННИЦЬКИЙ, керівник Секретаріату; Марина МРУГА, державний експерт директорату вищої освіти та освіти дорослих МОН, а також Жанна ТАЛАНОВА, менеджер з аналітичної роботи Національного Еразмус+ офісу в Україні.

Підготовлено за матеріалами Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти за посиланням.

Протокол засідання НАЗЯВО №3 за посиланням.

Попередня Щорічні освітні виставки «Сучасні заклади освіти» та «World Edu» (14-16 ...