UNESCO-ICHEI Higher Education Digitalisation Pioneer Case Award

Міжнародний центр інновацій у вищій освіті під егідою UNESCO (UNESCO-ICHEI) запрошує подавати заявки на отримання премії “UNESCO-ICHEI Higher Education Digitalisation Pioneer Case Award” (далі Премія) для заохочення та відзначення партнерських установ IIOE у світі, які активно займаються пошуком, інноваціями та практикою в галузі діджиталізації вищої освіти.

Премія передбачає конкретну тему кожні три роки та нагороджує команди і окремих осіб, які зробили видатний внесок у подальше сприяння цифровій трансформації, підвищення якості викладання у вищій освіті та досягнення сталого розвитку, а також підтримує їх дослідження у сфері просування інновацій у ВО.

Тема Pioneer Award цього року: “Реформа та інновації у змішаному навчанні у вищій освіті”, яка спрямована на виявлення команд та окремих осіб, які використовують інформаційні технології, змішане навчання та інші методи для підвищення якості та ефективності викладання у вищій освіті.

Назва премії: International Centre for Higher Education Innovation under the auspices of UNESCO Higher Education Digitalisation Pioneer Case Award.

Тема цього року: Реформа та інновації у змішаному навчанні у вищій освіті (повний термін реалізації застосованого проекту повинен бути між 1 січня 2020 року та 31 грудня 2022 року).

Обсяг участі: Команди або окремі особи.

Кількість нагород: 10 нагород.

Стимули премії: почесні та грошові стимули (CNY70,000 або еквівалент USD/нагорода).

Дедлайн подання заявки на премію: 10 жовтня 2023 року.

Порядок подання заявки на премію: Самоподання (вимагаються рекомендаційні листи від щонайменше двох експертів у галузі вищої освіти та освітніх технологій).

Мова подання заявки на премію: англійська або французька.

Портал для подання заявок.

Детальна інформація за посиланням.

Попередня Swedish-Ukrainian Contact Seminar 2023 (3-4.10.2023, онлайн)