Урочиста церемонія нагородження лауреатів Всеукраїнського конкурсу «Молодий вчений року» (18.05.2024 р., м. Київ)

18 березня 2024 р. команда Національного Еразмус+ офісу в Україні прийняла участь в урочистій церемонії нагородження лауреатів Всеукраїнського конкурсу «Молодий вчений року». Захід було організовано командою Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України і проведено у Київському Будинку вчених Національної академії наук України.

Метою конкурсу було визнання значних досягнень молодих вчених у різних галузях та сферах діяльності. Положенням Конкурсу було передбачено 100 номінацій, які розподілені за чотирма блоками, відображаючи сучасні реалії та практичний внесок вчених у національну економіку, наукову і громадську спільноти. 

Світлана ШИТІКОВА, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні ознайомила присутніх з широкими можливостями Програми Еразмус+ для українських науковців. Вона наголосила на важливості міжнародної співпраці для розвитку науки в Україні та поділилася успішними прикладами участі українських вчених у різних проєктах програми. Особлива увага була приділена грантам на проведення досліджень, академічним обмінам та іншим освітнім можливостям, які сприяють професійному зростанню молодих науковців і їх інтеграції у світову наукову спільноту.

Детальніше про захід за посиланням.

Попередня Презентація індивідуальних можливостей Еразмус+ в межах «День Кар’єри ЄС» на ...