в рамках проекту ЄС Жан Моне МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ УКРАЇНА-ЄВРОПЕЙСЬКИЙ СОЮЗ: ВІД ПАРТНЕРСТВА ДО АСОЦІАЦІЇ (19-20.03.19, м. Львів)


19-20 березня 2019 р. Українська Асоціація Викладачів та Дослідників Європейської Інтеграції запрошує викладачів, науковців та всіх охочих на міжнародну конференцію «УКРАЇНА-ЄВРОПЕЙСЬКИЙ СОЮЗ: ВІД ПАРТНЕРСТВА ДО АСОЦІАЦІЇ».
Захід відбудеться в рамках реалізації проекту Європейського Союзу Еразмус+ напряму Жан Монне у РАМКАХ ПРОЕКТУ № 575385-EPP-1-2016-1-UA-EPPJMO-SUPPA “ENHANCED VISIBILITY ON EUROPEAN INTEGRATION TEACHING AND RESEARCH”

Що? Міжнародна конференція «УКРАЇНА-ЄВРОПЕЙСЬКИЙ СОЮЗ: ВІД ПАРТНЕРСТВА ДО АСОЦІАЦІЇ»
Коли? 19-20 березня 2019
Де? Львівський національний університет імені Івана Франка (вул. Університетська 1, м. Львів)

Цільова аудиторія: представники усіх академічних дисциплін, що залучені у викладання чи дослідження різних аспектів європейських інтеграційних процесів, а також представники громадських організацій, державного сектору та усіх, хто цікавиться проблематикою європейської інтеграції на сучасному етапі.

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ

Контактна особа щодо участі у заході: Олена Мельник, тел. 050 132 74 06, Ірина Сікорська тел..0673159224

Програма та деталі заходу за посиланням: aprei.com.ua 

Додатково:
Проект “Більш широке висвітлення європейської інтеграції у викладанні та наукових дослідженнях», № 575385-EPP-1-2016-1-UA-EPPJMO-SUPPA за програмою ім. Жана Моне.

Ідея проекту: Налагодження постійної співпраці на всеукраїнському рівні між викладачами і дослідниками, що працюють у різних містах України, та створити для них можливість представити свій освітянський досвід і досягнення у галузі європейської інтеграції більш широкому загалу на національному та міжнародному рівнях.

Цілі і завдання проекту: забезпечити поширення інформації з конкретних питань з євроінтеграційної тематики, що можуть бути релевантними та мати певний вплив на українське суспільство в цілому. В рамках реалізації проекту особлива увага буде акцентуватися на опрацюванні нових освітніх та науково-дослідних ініціатив мульти- та міждисциплінарного характеру.

Більш детальна інформація про проект на сайті aprei.com.ua 

Попередня Антологія “Improving teacher education for applied learning in the field ...