Завершено конкурс CBHE deadline 28.02 (17.00 – Brussels time)!

Шановні Еразмусівці!

Час промайнув дуже швидко і вже завтра кінцевий термін подання заявок на СВНЕ – Strand 1,2 та Strand 3 (звичайний та окремий для України)!

Якщо Ви подаєте з України, обов’язково обговоріть з партнерами чи колегами, які зараз не в Україні, щоб були готові підстрахувати у разі відключень світла чи відсутності Інтернету та подати! Про всяк випадок, щоб контактні особи Ваших партнерів були в досяжності до епошти, та перевіряли чи прийдуть їх якісь листи від FTOP.

СВНЕ конкурси в системі FTOP будуть закриті 28 лютого рівно о 17.00 за часом Брюсселю!

Якщо у Вас неправильно працює система, то перевіряйте чи зараз немає технічних робіт чи якісь є проблеми через браузер який Ви використовуєте, то спробуйте в іншому, можливо просить пароль таблиця XL, можуть бути проблеми або з макросами (які відключають), або браузером, або старі версії XL тощо. Просіть допомоги у ваших колег з ІТ.

Вантажте тільки правильні форми та додатки, після початку сесії подання, а не приклади шаблонів на загальному порталі!

Якщо є технічні проблеми з формою чи поданням, терміново printscreen і фото екрану з проблемою надіслати у відповідній формі на ІТ службу: https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/support/helpdesks/contact-form та на EACEA-EPLUS-CBHE@ec.europa.eu з копією на office@erasmusplus.org.ua

Ще раз перевіряйте правильність складу партнерства: відтовідні країни (наприклад: Швейцарія, США, UK – НЕ можуть бути в партнерствах!!!), кількість країн (мінімум по 2, проте є винятки), кількість ЗВО (мінімум по 2, але є винятки), їх баланс (зі сторони країн-партнерів (не асоційованих до програми Еразмус+) – завжди стільки ж скільки з країн-членів, або більше), пріоритети (щоб були для регіону 2 визначені саме ті про що проєкт), для міжрегіональних проєктів обгрунтування схожості проблем та співпадіння визначених пріоритетів! Та і звичайно ж обов’язково – інноваційність та наскрізні пріоритети: інклюзія, цифрові та зелені трансформації!

Інші корисні поради в розділі новини та в розділі про конкурс СВНЕ.

Ми на зв’язку постійно! Якщо є сумніви, без вагань! Всім успіху та до зустрічі на заходах для переможців!

 

Попередня Промоційна кампанія до річниці початку повномасштабної війни росії проти України ...