Вебінар: Inclusion of displaced children from Ukraine in EU education systems – where do we stand ahead of the next school year? (26.06.2024 р., онлайн)

26 червня 2024 р. відбудеться вебінар “Inclusion of displaced children from Ukraine in EU education systems – where do we stand ahead of the next school year?”.

Наближається до завершення третій навчальний рік, на який вплинула агресивна війна росії проти України, і Європейська Комісія (DG EAC) у співпраці з Бельгією, яка головує в Раді ЄС, представить результати пілотного збору даних щодо включення дітей-переселенців з України в освітні системи держав-членів ЄС у 2023-2024 навчальному році. З цієї нагоди Європейська платформа шкільної освіти (European School Education Platform) запрошує вас на годинний публічний вебінар під назвою “Inclusion of displaced children from Ukraine in EU education systems – where do we stand ahead of the next school year?”. Під час вебінару будуть висвітлені ключові висновки майбутнього звіту про дослідження, включаючи ситуацію із зарахуванням переміщених дітей, а також огляд політики та заходів підтримки, що діють для учнів, сімей, вчителів та навчальних закладів.

На цьому вебінарі будуть представлені результати пілотного збору даних щодо включення дітей-переселенців з України в освітні системи країн-членів ЄС у 2023-2024 роках.

Цільова аудиторія: вчителі, завучі/директори, державні службовці/політики.

Що? Вебінар: Inclusion of displaced children from Ukraine in EU education systems.

Де? Онлайн, платформа Webex.

Коли? 26 червня 2024 року о 9:30-10:30 CEST.

Мова заходу: англійська.

Вебінар відкритий лише для зареєстрованих учасників, посилання на зустріч (Webex) буде надіслано підтвердженим учасникам. 

Будь ласка, висловіть свою зацікавленість, зареєструвавшись до 24 червня..

Детальніше про захід за посиланням.

Попередня Семінар для розбудови нових партнерств між австрійськими та українськими університетами ...