Всеукраїнський фестиваль інновацій (16.05.19, м. Київ)


Торгово-промислова палата України разом із Міністерством освіти і науки України провели щорічний Всеукраїнський фестиваль інновацій, який відбувся 16 травня 2019 року в стінах Торгово-промислової палати України. Метою заходу є розвиток культури академічного підприємництва, популяризація розробок молодих інноваторів, залучення інвесторів до фінансування впровадження новітніх проектів.

У програмі фестивалю передбачено такі події: презентація розробок у демозоні фестивалю; круглий стіл «Розвиток академічного підприємництва в закладах вищої освіти та наукових установах України»; конкурс технологічних стартап-проектів; конкурс стартап-проектів ІТ-Eureka; конкурс інноваційних проектів; IP-Marathon; навчальні тренінги з питань інноваційної діяльності; інформаційний день від Єврокомісії / EaP Plus | Horizon 2020 Info Day.

ПРОГРАМА заходу за посиланням.

Координатор Національного Еразму+ офісу в Україні Світлана ШИТІКОВА приєдналась до заходу з метою пошуку нових партнерів у сфері бізнесу для українських університетів та розбудови їх майбутніх партнерств в рамках Програми Еразмус+ Ка2: Розвиток потенціалу вищої освіти.

Додатково, у конкурсах стартап- та інноваційних проектів взяли участь найкращі команди інноваторів від закладів освіти та наукових установ України. Вони презентували свої проекти перед журі, яке складається з представників бізнесу. Переможці отримали цінні призи від партнерів та організаторів фестивалю.

Попередня Скайп-презентація в рамках Міжнародної конференції «Європейські уроки аграрної політики для ...