Всеукраїнський тиждень професійної освіти (22-26.11.2021)

22-26 листопада 2021 року Міністерством освіти і науки спільно з роботодавцями, міжнародними партнерами та регіональними представниками організовано Всеукраїнський тиждень професійної освіти.

Відеозаписи 5 заходів тижня можна переглянути на сторінках МОН у Facebook та YouTube.

Програма тижня – за посиланням.

23 листопада 2021 р. в межах Всеукраїнського тижня професійної освіти відбувся вебінар “Відкриття Програми ЄС ЕРАЗМУС+ 2021-27 для сфери професійної та фахової передвищої освіти України: Пріоритети зеленої та цифрової трансформації”.

З вітальним словом до учасників заходу звернулись Ірина ШУМІК, генеральна директорка директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України та Тетяна БІЛЕЦЬКА, заступниця директорки Команди підтримки реформ МОН.

Під час заходу представники НЕО в Україні Жанна ТАЛАНОВА та Вероніка ТКАЧЕНКО розповіли про можливості участі закладів професійної (професійно-технічної) освіти та фахової передвищої освіти (VET), учнівської молоді, викладачів професійної освіти та інших стейкхолдерів сфери у конкурсах Програми ЄС Еразмус+.

Висвітлено особливості та умови участі у конкурсах. Особливу увагу присвячено можливостям мобільності у сфері VET та проєктам співпраці (Розвиток потенціалу, Партнерства співпраці, Альянси для інновацій, Центри професійної досконалості у сфері VET).

Близько 90 учасників долучились до перегляду вебінару через Facebook-сторінку МОН України.

 

Попередня Перший конкурс на віртуальні обміни Еразмус+ триває!