Як забезпечити інклюзію в молодіжних проєктах (12.00, 21.03.2023)

Шановні молодіжні працівники та всі, хто працює з молоддю!

Інформаційний центр Еразмус+ Молодь та Європейський корпус солідарності в Україні у співпраці з Ресурсним центром SALTO — Східна Європа та Кавказ запрошують вас на унікальну презентацію практичного посібника “Інклюзія від A до Я”, який був перекладений українською мовою.

Цей посібник стане незамінним джерелом знань та навичок у сфері інклюзії молоді, які є надзвичайно важливими у молодіжній роботі. Інклюзія — це невід’ємна умова всіх міжнародних проєктів в рамках Еразмус+ Молодь та Європейського корпусу солідарності. Посібник допоможе вам розібратися як забезпечити інклюзію на різних етапах вашого проєкту, починаючи із підготовки заявки, під час реалізації та у підведенні підсумків. У рамках презентації Ви матимете можливість поспілкуватися з автором посібника, координаторами Європейської молодіжної платформи з інклюзії та координатором української адаптації, а також з перекладачем. На презентації ми розкажемо як завантажити та користуватись посібником, а також дамо практичні поради та відповімо на ваші питання.

 Дата: 21 березня 2023 року
 Час: 12:00 – 13:00 (за київським часом)
Місце: онлайн-подія у Zoom
Для того, щоб долучитися до презентації, вам необхідно зареєструватися (до 19 березня включно), після чого ми надішлемо вам всі деталі щодо підключення до події. Реєстрація.

Не пропустіть цю чудову нагоду збільшити свої знання та навички у сфері інклюзії молоді!

Попередня Презентація в межах Дня кар’єри на базі Інформаційного Центру ЄС ...