Захід для викладачів італійської мови Італійського Академічного Центру Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна (04.02.2022, онлайн)

4 лютого 2022 р. команда НЕО в Україні приєдналась до заходу для викладачів італійської мови Італійського Академічного Центру Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Мета заходу надати викладачам італійської мови нові ідеї та матеріали, які вони могли б використовувати у своїй практиці, а також розповісти про інструменти співпраці з італійськими закладами вищої освіти.

Під час зустрічі координатор НЕО в Україні Світлана ШИТІКОВА, представила Програму ЄС Еразмус+, її ключові напрями та досягнуті результати за участі українських організацій, зокрема університетів. Спікер зосередила увагу на можливостям в межах напряму Еразмус Мундус, підкресливши основні особливості, вимоги для партнерства, заохотивши представників італійських університетів долучати потенційних українських партнерів до нових проєктів та ініціатив наступних конкурсів.

Розповсюджено корисні ресурси щодо можливостей Програми Еразмус+ та задля розбудови потенціалу закладів освіти України для участі в конкурсах та впровадження проєктів.

Попередня Додаткова інформація для підготовки проєктів Розвитку потенціалу вищої освіти (CBHE)