Зустріч для переможців конкурсу 2022 р. – проєкт CBVET “VET partnership For Green and Smart Electricity in Building – VET4GSEB” (09.03.2023, онлайн)

9 березня 2023 року проведено зустріч для переможців конкурсу 2022 р. – проєкт CBVET “VET partnership For Green and Smart Electricity in Building – VET4GSEB”.

6 учасників долучились до заходу.

Під час зустрічі-наради обговорено актуальні питання реалізації проєктів CBVET, зокрема: роз’яснення щодо вимог і процедури державної реєстрації проєкту, правил використання коштів гранту ЄС, особливостей управління проєктом, правил візуалізації та вимог до розповсюдження інформації щодо проєкту та його результатів, забезпечення якості реалізації проєкту та його результатів, забезпечення міжнародної та національної звітності; рекомендації щодо шляхів вирішення проблем, пов’язаних з затримкою або неможливістю проведення заходів, виплат, закупівлі обладнання, переказу валютних коштів тощо; підходи до комунікації з європейським координатором і партнерами за проєктом, представниками Європейського виконавчого агентства з питань освіти та культури (ЕАСЕА), Національним Еразмус+ офісом в Україні.

Попередня Зустріч для переможців конкурсу 2022 р. проєкту CBVET “Beyond Europe ...