Зустріч НЕО, HERE team та представників Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти (15.09.23 р., онлайн)

15 вересня 2023 р. відбулась онлайн зустріч-нарада Національних експертів з реформування вищої освіти Програми ЄС Еразмус+, членів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, голови Національного агентства Андрія БУТЕНКА та його заступників, представників Національного Еразмус+ офісу в Україні та за участі заступника Міністра освіти і науки України Михайла ВИННИЦЬКОГО.

Учасники заходу обговорили проблемні питання щодо розвитку забезпечення якості вищої освіти в Україні в контексті положень Європейського простору вищої освіти, зокрема проєкти Положення про акредитацію освітніх програм та дотичних документів, зміст методичних рекомендацій з проведення акредитації, що перебувають наразі на доопрацюванні.

Жанна ТАЛАНОВА, менеджерка з аналітичних питань НЕО в Україні запропонувала розширення партнерства щодо участі в міжнародних проєктах, які сприятимуть підвищенню якості вищої освіти в Україні.

Наприкінці наради узгодили подальшу співпрацю та спільні дії Міністерства, Національного агентства та Національних експертів і НЕО в Україні щодо удосконалення національного законодавства, можливості розроблення відповідних проєктів Програми Еразмус+.

Перелік питань

Дякуємо всім за участь!

Попередня Координаційна зустріч партнерів проєкту «Модернізація правничої освіти для підтримки європейської ...