Зустріч з керівництвом Національного університету біоресурсів та природокористування України (10.01.2018, м. Київ)


10 січня 2018 р. представники Національного Еразмус+ офісу в Україні Світлана ШИТІКОВА та Петро КРАЙНІК взяли участь у зустрічі з ректором Національного університету біоресурсів та природокористування України Станіславом НІКОЛАЄНКОМ та представниками команд-виконавців Еразмус+ проектів в університеті.

Під час зустрічі з проектними командами обговорено актуальні питання реалізації проектів, зокрема, фінансового менеджменту проектів, реєстрації технічної допомоги, розповсюдження інформації про проектну діяльність, специфіку запровадження проектів Європейського Союзу в сфері вищої освіти в Україні відповідно до Рамкової угоди між Урядом України і Комісією Європейських Співтовариств, інструкції ЕАСЕА щодо використання гранту тощо, відповідальності партнерів, нормативно-правове забезпечення тощо.

У зустрічі узяли участь 8 представників керівництва, проектів співпраці: «From Theoretical-Oriented to Practical education in Agrarian Studies», «Improving skills in laboratory practice for agro-food specialists in eastern Europe» та проектів напряму Jean Monnet: «MODULE-EU Environmental Policy and Law», «MODULE-EU Food Safety Control» що реалізуються в університеті.

Підготовлено за матеріалами: https://nubip.edu.ua/node/41350

Попередня Еразмус для молодих підприємців (не Еразмус+!)