Зустріч з керівництвом та працівниками Національної академії внутрішніх справ України (16.05.18, м. Київ)


16 травня 2018 р. представники Національного Еразмус+ офісу в Україні Світлана ШИТІКОВА, Іванна АТАМАНЧУК та Петро КРАЙНІК взяли участь у зустрічі з представниками Національної академії внутрішніх справ України.

У зустрічі узяли участь 13 представників академії: проректори академії Станіслав ГУСАРЄВ та Сергій ЧЕРНЯВСЬКИЙ, начальники та заступники начальників фінансового, юридичного, організаційно-методичного та міжнародного відділів.

Під час зустрічі з були презентовані можливості Програми ЄС Еразмус+, зокрема з розвитку потенціалу у сфері вищої освіти, академічної мобільності, напряму Jean Monnet. Висвітлено специфіку запровадження проектів Європейського Союзу в сфері вищої освіти в Україні відповідно до Рамкової угоди між Урядом України і Комісією Європейських Співтовариств, Постанови Кабінету Міністрів України Про порядок залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги від 15 лютого 2002 р. N 153 «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги», Грантових угод, Інструкцій ЕАСЕА, Партнерської угоди тощо.

Попередня Презентація індивідуальних можливостей Програми ЄС Еразмус+ (15.05.18, м. Київ)