Матеріали заходу Дня індивідуальних можливостей Еразмус+ для студентів, випускників, працівників ЗВО (06.11.2019, м. Київ)


6 листопада 2019 р. в рамках Міжнародного інформаційного тижня Програми ЄС Еразмус+ відбувся День індивідуальних можливостей Еразмус+ для студентів, випускників, працівників ЗВО.

Заходи Інформаційного тижня організовано спільно з Представництвом Європейського Союзу в Україні, Виконавчим Агентством з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури, Міністерством освіти і науки України, Міністерством культури, молоді та спорту України, Київським національним університетом імені Тараса Шевченка у тісній співпраці з Національними Агентствами Еразмус+ Європи, Національними Еразмус+ офісами, університетами країн-членів та країн-партнерів Програми. У заході взяли участь більше 300 студентів (бакалаври, магістри, PhD), викладачів, адміністративного персоналу, дослідників, Еразмус+ координаторів та працівників міжнародних відділів з різних міст України.

Академічну мобільність Еразмус+ для окремих осіб (обміни для студентів і працівників ЗВО) та Спільні магістерські програми Еразмус Мундус (повна магістерська програма) презентували представники НЕО в Україні Катерина ЖДАНОВА та Вероніка ТКАЧЕНКО. Досвідом українських університетів у організації мобільності для студентів та представників ЗВО поділилася Любов СОБОЛЄВСЬКА.

Презентація Олександри ТИРКАЛОВОЇ (ESN – Київ) стосувалася головної ідеї та місії ESN та їх досвіду роботи у Програмі.

Досвідом академічної мобільності від студентів і працівників ЗВО поділилися Катерина БІЛИК, асистент кафедри германської філології та перекладу Інституту філології КНУ імені Тараса Шевченка та Дмитро ДЕЙНЕКО, студент II курсу магістратури, Інститут міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка.

Запрошуємо залишити Ваш відгук щодо консультацій та участі в заходах від Національного Еразмус+ офісу в Україні / Participants Feedbacks on NEO – Ukraine services and events

 

Презентація від НЕО в Україні – завантажити

Попередня Матеріали кластерного семінару для переможців конкурсу проєктів із розвитку потенціалу ...