Знаходитесь на карантині та шукаєте нові онлайн ресурси для Вашого професійного розвитку? Результати Еразмус+ проєктів також стануть в нагоді!


Запрошуємо Вас ознайомитись із навчальними результатами команд проєктів Еразмус+: Розвиток потенціалу вищої освіти. Всі освітні розробки в рамках таких проєктів є у відкритому доступі для Вашого вільного користування.

*При використанні матеріалів, просимо не забувати посилатись на першоджерело та авторів.

 

BIHSENA «Поєднання інновацій, здоров’я і суспільств: освітній розвиток потенціалу в сусідніх регіонах Східної Європи» – 9 курсів; 2 онлайн-курси представлені на платформі Coursera – за посиланням.

TAME «Навчання на медичних помилках» -36 сценаріїв та логарифми виконання – за посиланням.

DocHub «Структуризація співпраці щодо аспірантських досліджень, навчання універсальних навичок та академічного письма на регіональному рівні України» – програма курсу (3 модулі) з академічного письма – за посиланням.

GameHub «Співробітництво між університетами та підприємствами в сфері індустрії ігор в Україні» – 34 модулі – за посиланням (log: guest, pass: gamehub).

ALIOT «Інтернет речей: нова освітня програма для потреб промисловості та суспільства» – підручник – Volume 1, Volume 2, Volume 3; 15 практикумів – за посиланням.

MASTIS «Створення сучасної магістерської програми в галузі інформаційних систем» – 8 курсів; 3 посібники – за посиланням.

GeSt «Гендерні студії: крок до демократії та миру в сусідніх до ЄС країнах з різними традиціями» – 12 курсів від українських партнерів за посиланням та понад 50 курсів від інших партнерів проєкту за посиланням.

Попередня Коронавірус: наслідки для впровадження напрямів програми Еразмус+ під керівництвом Виконавчого ...