Facebook-вебінар на тему «Портал учасників для реєстрації та пошуку організацій: PIC, OID, Declared status та Validation process» (04.04.20 р.)


14 квітня 2020 р. команда Національного Еразмус+ офісу в України провели Facebook-вебінар на тему «Портал учасників для реєстрації та пошуку організацій: PIC, OID, Declared status та Validation process» з метою надати інструкції та поради командам університетів-новачків, переможцям конкурсу 20-го року, а також вже зареєстрованим організаціям щодо порталу та його нововведень.

Відео-трансляцію переглянули близько 2000 представників міжнародних відділів українських університетів та Еразмус+ координатори. Під час Facebook-вебінару Катерина ЖДАНОВА розповіла про найважливіші кроки для реєстрації організацій для новачків, зміни статусу для переможців конкурсу 20-го року, а також про нововведення та Organization ID абсолютно для всіх організацій (навіть для тих, хто має статус Validated на порталі).

Презентація спікера «Портал учасників для реєстрації та пошуку організацій: PIC, OID, Declared status та Validation process»

Нагадуємо, що підписавшись на нашу сторінку у мережі Фейсбук, Ви зможете бути максимально швидко проінформовані про всю актуальну інформацію, події та матеріали.

Дякуємо всім, хто приєднався до вебінару!

Попередня Міжнародна науково-практична онлайн-конференція «Забезпечення якості вищої освіти у країнах ЄС» ...