ДЕНЬ ПЕРЕМОЖЦІВ ПРОГРАМИ ЄС ЕРАЗМУС+ НАПРЯМ ЖАН МОНЕ: як успішно впроваджувати проєкт (03.12.20 р.) – презентації


3 грудня 2020 р. на платформі ZOOM Національний Еразмус+ офіс в Україні в межах серії вебінарів для виконавців проєктів Програми ЄС Еразмус+ провів он-лайн заход «ДЕНЬ ПЕРЕМОЖЦІВ ПРОГРАМИ ЄС ЕРАЗМУС+ НАПРЯМ ЖАН МОНЕ: як успішно впроваджувати проєкт». Захід було організовано Національним Еразмус+ офісом в Україні спільно з Міністерством освіти і науки України та за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні. 

ПРОГРАМА заходу за посиланням.

До вітального слова приєднались Мартін ШРОДЕР, голова секції місцевого розвитку та людського капіталу Представництва ЄС в Україні та Рімма ЕЛЬ ДЖУВЕЙДІ АБУЛСАН, Генеральний директор Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції Міністерства освіти і науки України. Модератором заходу виступила Світлана ШИТІКОВА, коориднатор проєкту ЄС “Національний Еразмус+ офіс в Україні”.

Захід ставив на меті ознайомити представників команд-переможців проєктів Жан Моне з рекомендаціями щодо управління коштами (менеджмент, впровадження, правила візуалізації, звітність), а також на досвіді українських університетів, які вже реалізують проєти, дізнатись про національні особливості впровадження проектів. Під час он-лайн заходу учасники мали змогу поспілкуватись зі спікерами, обмінятись досвідом та отримати відповіді на свої запитання.

До прямого підключення приєдналось понад 75 предстаників проєктів-переможців Жан Моне 2020 р., координаторів поточних проєктів, контактних осіб Еразмус+, представників підрозділів міжнародних зв’язків, бухгалтерів та фінансових менеджерів, а відеотрансляцію переглянуло понад 100 слухачів.

ПРЕЗЕНТАЦІЇ:

Петро КРАЙНІК, Ірина СІКОРСЬКА, команда НЕО&HEREза посиланням тут.

Костянтин КИРИЧЕНКО, Ніна БАРИКІНА, Сумський державний університетза посиланням тут.

Оксана ГОЛОВКО-ГАВРИШЕВА, ЛНУ імені Івана Франка – за посиланням тут.

Інші корисні матеріали:

  • Матеріалами зустрічі EACEA з коорднаторами проєктів он-лайн в Брюсселі – за посиланням тут.
  • Відеопрезентацією НЕО в Україні для переможців та виконавців Жан Моне – за посиланням тут.
  • Для міжпроєктної співпраці – коротко опис 15 (з 39) проєктів Жан Моне 2020 р. (оновлюється) за посиланням тут.
  • Всі проєкти XL таблиця – база проєктів Еразмус+ з окремою сторінкою Жан Моне (оновлюється)- за посиланням тут.

Щиро дякуємо всім за участь! Працюємо далі разом!

Попередня Ініціатива “Партнерство “Відкритий Уряд” у 2021 – 2022 роках” - ...