Круглий стіл в межах проєкту Жан Моне “The EU’S INTERNATIONAL RELATIONS IN THE CURRENT CONTEXT: FOCUS ON THE EU-EAP RELATIONS” (14.04.21 р., он-лайн)


Українська Асоціація Викладачів і Дослідників Європейської Інтеграції, Київський Національний Торговельно-Економічний Університет за підтримки Програми “ЄP to Campus” та European Parliament Former Members Association запрошують Вас до участі у круглому столі “The EU’S INTERNATIONAL RELATIONS IN THE CURRENT CONTEXT: FOCUS ON THE EU-EAP RELATIONS“, що відбудеться 14 квітня 2021 року о 11:00 на платформі Zoom. Захід пройде в межах реалізації проєкту Еразмус+ напряму Жан Моне 620395-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-SUPPA: “ЄС-Східне партнерство: майбутні шляхи активізації спільних ініціатив академічних та громадянських спільнот в Україні”.

Після 10ти років тісної співпраці, у 2019 році Європейська Комісія розпочала багатоетапну консультацію щодо майбутнього Східного партнерства. Було отримано пропозиції від органів державної влади різних рівнів, громадських організацій, окремих громадян держав-членів та шести країн-партнерів. Це свідчить про велику зацікавленість європейської спільноти щодо розуміння того, як спільно можна вирішувати загальні виклики сьогодення, та як ЄС буде співпрацювати у різних сферах із країнами-партнерами у майбутньому. У ЄС та країн Східного партнерства є багато можливостей для взаємодії, а досвід України є надзвичайно корисним для ЄС щодо протидії загрозам з боку РФ. Про це та інші питання будемо дискутувати під час круглого столу.

Запрошений гість – Mr.Jasenko Selimović, член Європейського Парламенту (2015-2019)

Презентація: “Ukraine, the future EU member or the EU buffer state with Russia?”

Дата проведення: 14 квітня 2021 р., початок об 11:00.

Формат проведення: захід буде відбуватися в режимі відеоконференції на платформі ZOOM.

Цільова група: магістри, аспіранти, молоді вчені. Але заохочуємо приєднуватись всіх, кому цікава тематика Східного Партнерства.

Робочі мови: англійська.

Реєстрація обов’язкова. Форма для участі за посиланням. Просимо зареєструватись до 17.00 13 квітня 2021 р. Запрошення буде розіслано на вказані електронні адреси.

Попередня «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – KYIV» (05.04.21 ...