Участь у тренінгу “Erasmus+ Writing Academy” (04.09.2021, м. Київ)


4 вересня 2021 року ГО “Молоді Агенти Змін” організовано тренінг “Erasmus+ Writing Academy” для лідерів українських організацій, які працюють з молоддю.

На тренінг завітали лідери неурядових організацій з усіх регіонів України з різними напрямами діяльності: від організації міжнародних дитячих кінофестивалів до розвитку креативного підприємництва в Україні.

Завдяки їхньому запалу отримати цінні поради від експертів, а також наполегливому бажанню реалізовувати власні молодіжні обміни в рамках Еразмус+, тренінг став платформою для нетворкінгу та обміну креативними ідеями, джерелом натхнення і відправною точкою у подальшій роботі над проєктними заявками.

Спікером тренінгу був президент ГО “Молоді Агенти Змін” Владислав ДЕМЕНТЬЄВ. Також Учасники тренінгу мали можливість поспілкуватися у форматі відео конференції з Tomek JENKIELEWICZ, координатором проєктів Active Youth Association (Литва), який поділився експертними порадами щодо пошуку партнерів з ЄС та спільної роботи над заявками.

До заходу долучилась менеджерка Національного Еразмус+ офісу в Україні Вероніка ТКАЧЕНКО, яка представила учасникам актуальні можливості програми Еразмус+ на 2021-2027 роки, а також розповіла про роботу Офісу.

Завдяки практичній роботі у міні-групах, учасники отримали основу для власної проєктної заявки молодіжного обміну, яку зможуть у подальшому доопрацювати та спільно з європейськими партнерами подати на черговий дедлайн програми Еразмус+ (5 жовтня 2021 року).

Крім того, на тренінгу було презентовано посібник “Успішна проєктна заявка Еразмус+. Покрокова інструкція”, який був спеціально розроблений в рамках проєкту в допомогу українським організаціям. Завантажити посібник можна за посиланнями:
українською мовою
англійською мовою

Тренінг є частиною проєкту «Міжнародна мобільність для розвитку молоді», що реалізовується ГО «Молоді Агенти Змін». Проєкт підтримує Європейський Союз за програмою House of Europe.

Підготовлено з використанням матеріалів.

Попередня Участь у Всеукраїнському форумі Молодіжних рад (03.09.2021, м. Харків)