#ErasmusDays 2022! (13-15.10.2022 р.)

Цієї осені світова ініціатива #ErasmusDays2022 відбулась 13-15 жовтня за активної участі українськиї учасників та організацій, ставши надзвичайно важливою подією для освітнього фронту. Ця міжнародна ініціатива базується на дуже простій концепції: протягом трьох днів Еразмус+ спільнота ділиться історіями успіху і досягнутими результатами проєктів у сферах освіти, молоді та спорту.

Команда Національного Еразмус+ офісу в Україні спільно з Представництвом ЄС в Україні, Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Інформаційним центром Еразмус+ молодь та Європейського корпусу солідарності, Erasmus Students Network, Erasmus Mundus Alumni and Eurodesk протягом 3-ох днів провели понад 85 онлайн заходів: презентації, вебінари, семінари, конференції, серії інтерв’ю, онлайн-вікторини та інші заходи за участі організацій-партнерів Програми по всій Україні.

До участі були долучені всі бажаючі Еразмусівці: заклади освіти: школи, заклади вищої освіти та ППТО, науково-дослідні інституції, громадські організації (молодіжні), державні та приватні організації, студентські об’єднання, Erasmus Student Network, випускники Еразмус Мундус (ЕМА), студенти, викладачі, молодь, молодіжні працівники та інші учасники й організації, які отримали унікальний досвід Еразмусівця та висвітлили свою історію успіху. Важливо відмітити, що протягом #ErasmusDays2022 велику увагу було приділено досвіду участі Еразмус+ під час війни, це допомогло нагадати міжнародній спільноті інформацію про сьогоднішні події в Україні, підкресливши вагомий внесок участі України та її громадян в Програмі ЄС Еразмус+.

Команда Національного Еразмус+ офісу в Україні протягом всіх днів провела наступні заходи:

Щиро дякуємо всім організаторам та партнерам за участь! Дякуємо і віримо в Україну, кожного громадянина, Збройні Сили України та партнерів! Допомагаємо та працюємо разом на результат для перемоги! Все є і буде Україна!
#ErasmusPlus #ErasmusUA #ErasmusGeneration #StandWithUkraine #ErasmusJointForcesUA #Erasmus35years

Попередня Міжнародна науково-практична конференція «Європейська інтеграція і транскордонне співробітництво» (14.10.2022, онлайн)