Круглий стіл “Key challenges, stakeholders and beneficiaries working in youth sector in Ukraine and ideas for cooperation projects under EUs Erasmus+ Programme” (20.06.2023 р., м. Житомир)

20 червня 2023 р., Національний Еразмус+ агентство Португалії та Національний Еразмус+ офіс в Україні спільно з Житомирською міською адміністрацією провели круглий стіл “Key challenges, stakeholders and beneficiaries working in youth sector in Ukraine and ideas for cooperation projects under EUs Erasmus+ Programme”.

В заході взяло участь понад 55 представників молодіжних та спортивних організаціц міста Житомира, а також директор Національного Агентства Еразмус+ в Португалії з питань молоді та спорту Луїз АЛЬВЕС та Катерина ЖДАНОВА, менеджерка НЕО в Україні.

Представники Програми розповіли про Еразмус+ на 2021-27 роки, перші кроки участі в Програмі для організацій новачків, зокрема про основний документи про правила Програми – Programme Guide, ключові портали для пошуку партнрів та конкурсів, аналіз інституційної спроможності та існуючого досвіду, розробка ідеї проєкту. Зкреам спікери розповіли про відкриті можливості співпраці та наголосили на конкурсах для фінансової підтримки для проєктів з розвитку потенціалу молодіжних  та спортивних організацій на м. Житомир. Сторони домовилися про активну співпрацю в подальшому та участь у конкурсах для одержання молодіжних та спортивних грантів.

Попередня Зустріч НЕО в Україні, Національного Агентства Еразмус+ в Португалії та ...