Участь у дискусії EPALE – Reskilling & Upskilling: Fostering Intergenerational cooperation (17.11.2022 р., онлайн)

On 17 November 2022 NEO – Ukraine joined the online EPALE discussion about “Reskilling & Upskilling: Fostering Intergenerational cooperation.”  The discussion was introduced by a live stream moderated by Panagiotis Chatzimichail (Project Officer at UNICA Network) with invited experts María Rodríguez Alcázar (Board Member of the European Youth Forum) and Rareș Voicu (Board Member of OBESSU) sharing their perspectives, experiences and recommendations.

17 листопада 2022 р. команда НЕО в Україні приєдналась до EPALE discussion about “Reskilling & Upskilling: Fostering Intergenerational cooperation.”. Обговорення було розпочато прямою трансляцією, модератором якої був Panagiotis Chatzimichail (Project Officer at UNICA Network) із запрошеними експертами María Rodríguez Alcázar (Board Member of the European Youth Forum) та Rareș Voicu (Board Member of OBESSU), які поділилися своїми точками зору, досвідом та рекомендаціями.

Координаторка НЕО в Україні Світлана ШИТІКОВА приєдналась до дискусії та розповіла про ситуацію в Україні та особливості участі в Програмі ЄС Еразмус+ під час воєнного стану в Україні. Спікер зосередила увагу на поточному стані освіти та освітніх закладів, викликів та шляхів їх подолання через співпрацю з європейськими партнерами. Під час заходу було висвітлено ключові напрями співпраці в межах Програми ЄС Еразмус+, вимоги до партнерств, існуючий досвід задля розширення співпраці та подальшої синергії з урахуванням додаткових можливостей для України.

Попередня Мобільність молоді: ЕкоЕразмус - заповни опитувальник і виросте дерево!