Оприлюднення попередніх результатів XV ESNsurvey

29 травня 2023 р. ESN запустила нове видання свого дослідницького проектуXV ESNsurvey. Збір даних тривав до 31 липня і був орієнтований на студентів, які брали участь у програмах обміну або мобільності за кордоном протягом останніх двох років, а також на студентів, які ще не брали участі в мобільності.

Опитування XV ESNsurvey зібрало 17 855 відповідей від студентів за обміном, 1 856 відповідей від студентів денної форми навчання та 3 064 відповіді від студентів, що не перебувають на мобільності. Успіх цього збору даних можна пояснити підтримкою і співпрацею численних зацікавлених сторін, таких як Європейська комісія (European Commission), Європейський парламент, національні агентства, вищі навчальні заклади, мережі університетів і європейські альянси.

У світлі поточного процесу проміжного оцінювання Програми Еразмус+, ESN випустила попередній звіт з першими ключовими висновками, що стосуються поглядів студентів на міжнародну мобільність.

Під час попереднього звіту, ESN отримали цінну інформацію про основні тенденції серед студентів, які брали участь у мобільності між 2021-2023 роками. Важливо підкреслити позитивний вплив реалізації пріоритетів Програми Еразмус+ 2021-2027, особливо включення одного з них – 36% респондентів погодилися, а 46% повністю погодилися з цими заходами.

Детальніше з результатами XV ESNsurvey можна ознайомитися за посиланням.

ESN також повідомляє, що фінальний звіт планується випустити в грудні. Завдяки отриманим даним ESN також сподівається на співпрацю з численними партнерами для покращення мобільності іноземних студентів.

Попередня Готуйтеся до EPALE Community Conference 2023!