Презентація можливостей Еразмус+ для молоді в межах International Youth Work Academy (31.10.2023 р., онлайн)

31 жовтня 2023 р. команда НЕО в Україні приєдналась до International Youth Work Academy, презентувавши можливості Програми ЄС Еразмус+ для української молоді. Online International Youth Work Academy – 4-денна онлайн-академія (30.10.2023-03.11.2023), яка створена у рамках проєкту “Level up of youth NGOs for the democratic future for Ukraine”, який виконується Національної молодіжної радою Німеччини (DBJR) в партнерстві з Національною молодіжною радою України за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Мета заходу полягала у підвищенні розуміння української молоді поняття про міжнародну молодіжну політику та її реалізацію в Україні; надання навичок і знань для пошуку міжнародних можливостей та партнерства; акцентування увагу на інших важливих аспектах у міжнародній молодіжній співпраці (міжнародні молодіжні документи та методології, програми молодіжних делегатів, існуючі схеми грантів, цінність участі та членства в різних молодіжних платформах тощо).У модулі за участі спікера НЕО в Україні взяло участь понад 30 учасників, які представляли активну молодь з різних куточків України.

Катерина ЖДАНОВА, менеджер НЕО в Україні представила Програму Еразмус+ на 2021-20277 рр., ключові напрями та пріорітети у сферах освіти, молоді та спорту, та зосередила увагу на індивідуальних можливостях Програми. Під час презентації спікер розповіла про можливості обмінів на навчання та спільні магістерські програми Еразмус Мундус, молодіжні обміни та волонтерство, а також на можливостях співпраці для молодіжних організацій та нові конкурси 2024 р.

Після презентації учасники поспілкувались щодо успішного досвіду українців в Еразмус+, отримавши поради та рекомендації для якісної підготовки до участі.

Попередня Участь у заході в межах проєкту Еразмус+ CBHE MultiEd (30.10.2023 ...