(Відео)ресурси для виконавців проєктів СВНЕ переможців 2023 р.

Шановні команди проєктів Програми ЄС Еразмус+ з Розвитку потенціалу вищої освіти – переможці конкурсу 2023 р.!

Щирі вітання з перемогою в потужному конкурсі та долучення до потужної спільноти Еразмусівців – #ErasmusPlus #ErasmusGeneration #ErasmusUA #CBHE!

Все про переможців конкурсу 2023 р. тут.

Розробляємо та впроваджуємо інновацій у вищій освіті та працюємо разом над домашнім завданням України як країни-кандидата до вступу в ЄС та побудови нової країни у співпраці з партнерами з ЄС та інших країн світу!

Багато хто вже почав активну роботу та має багато зпитань щодо впровадження проєкту.

Запрошуємо ознайомитись з корисними ресурсами зібраними Європейським виконавчим агентством з питань освіти та культури підготовленими до зустрічі координаторів СВНЕ Coordinators meeting Resources and Recordings.

Додатково для виконавців проєктів за координації та у партнерстві з закладами вищої освіти та іншими організаціями з України розділ для Виконавців – Переможців проєктів КА2 2021-2027 рр., стане у нагоді для запобігання помилок та подолання викликів впровадження прожктів під час воєнного стану в Україні – Методичні рекомендації та інші ресурси 2022-2023 рр.

Для координаторів та партнерів проєктів з країн-членів Програми Еразмус+, ми підготували інформацію англійською мовою, яку запрошуємо поширити серед партнерств – For International Coordinators and Partners in Erasmus+ KA2 projects.

В межах проєкту Еразмус+ було розроблено та зібрано корисні ресурси для впровадження КА2 проєктів для ЗВО: Erasmus+ KA2 Project Management Toolkit for Higher Education Institutions. 

Додатково наша команда веде Телеграм чат для виконавців проєктів 2022-2027 рр. переможців з України, напишіть, якщо партнери з України проєкту ще не в чаті, ми надішлемо покликання для долучення.

Для синергії та взаїмодії база проєктів Еразмус+ до Вашої уваги: Projects with Ukraine 2021-2024.

Маємо високу відповідальність перед нашими захисниками та захисницями за високу якість результатів проєктів та їх вплив на якість вищої освіти України для побудови нової України!

Працюємо разом! Звертайтесь до нашої команди, поширюйте інформацію про діяльність та результати проєктів активно!

 

 

Попередня Мережа Еврідіка вітає Грузію, Молдову та Україну