Перші та більше новин щодо результатів конкурсу Еразмус+ з розвитку потенціалу вищої освіти!

Вітаємо, дорогі Незламні Еразмусівці!

На офіційному порталі ЄС опубліковано першу статистику результатів 3х конкурсів проєктів Програми ЄС Еразмус+ з Розвитку потенціалу вищої освіти 2024 року!

Вітаємо переможців: https://erasmus-plus.ec.europa.eu/whats-new

14 проєктів за участі України: 47 закладів вищої освіти, Міністерство освіти і науки України, Національне агентсво забезпечення якості вищої освіти України, громадські організації серед партнерів.

4 університети з України стали грантоотримувачами та координаторами міжнародних партнерств проєктів!

Цього року в партнерствах багато новачків!

Всі проєкти за участі України: https://erasmusplus.org.ua/baza-proyektiv/

Як і обіцяли в базі вже є:

НОВЕ !!! База рекомендованих проєктів конкурсу СВНЕ 2024 р. : 3 сторінки в таблиці XL де за фільтрами можна отримати інформацію про проєкти з партнерами, за ЗВО України, за країнами в партнерстві – завантажити тут

Готуємо новини про переможців!

Згідно статистики конкуренція була висока. Детальніше перша інформація за покликанням тут.

 

ERASMUS-EDU-2024-CBHE-STRAND-1 ERASMUS-EDU-2024-CBHE-STRAND-2 ERASMUS-EDU-2024-CBHE-STRAND-3
Number of proposals submitted 140 765 67
Number of inadmissible proposals 2 4 0
Number of ineligible proposals 23 34 12
Number of above-threshold proposals 59 463 32
Total budget requested for above-threshold proposals 22.992.047,04 € 354.569.326,58 € 29.390.296,65 €
Number of proposals retained for funding 52 79 20
Number of proposals in the reserve list 2 49 7

Наразі відомо,  що всі заявники отримали листи з інформацією про результати їх участі та кожен партнер у своєму профілі порталу може побачити статус проєкної зявки. Рекомендуємо перевірити інформацію про отримані результати конкурсу, адже команди учасники дізнаються раніше ніж офіційно публікуються результати з переліком рекомендованих проєктів до підписання грантової угоди.

Наша команда почала отримувати інформацію від українських університетів щодо підтриманих проєктів та тих кому пощастило менше через брак фінансування, проте з високою оцінкою. Якість проєктів щороку зростає!

Щиро вітаємо всі незламні команди, які незважаючи на всі виклики воєнного тсану, взяли участь у конкурсах та активно працюють забезпечуючи доступ до освіти долаючи наслідки війни!

Участь в конкурсах це виклик, готовність взяти відповідальність, надихнути команду творити разом і кропітка робота та взаємодія! Як результат, нові партнери, потужний досвід та перемога, навіть для тих команд яким цього конкурсу ще не пощастило. Можливості залишаються і їх стає більше, але й конкуренція зростає.

Нагадуємо про більш системніший інституційний підхід та важливість координація на рівні університету вже на етапі ідеї, щоб не створювати ж самим собі конкуренцію дублюваннями чи точковими завданнями.

Як тільки буде офіційна інформація з деталями про участь і результати для України – опублікуємо на нашому сайті.  Нагадуємо, що НЕО в Україні веде Телеграм чат для виконавців проєктів 2022-2027 рр., та запрошуємо інформувати нашу команду для додавання в групу.

Звертаємо увагу: якщо за цей період відбулись будь які зміни, наприклад: змінилось керівництво закладу, LEAR, відповідальна особи чи члени команди проєкту, необхідно повідомити кооринатора проєкту. Перший важливоий крок – це валідація РІС всіх партнерів проєкту.Презентація щодо валідації і підписання Declaration of Honor укр.мовою – завантажити тут. Перевірите статус РІС важливо, бо без валідованих PIC кодів (VALIDATED), грантова угоде не може бути підписана. Всі інші кроки та деталі у розділі для виконавців.

Всім  GOOD LUCK, чекаємо на добрі новини 🤞🙏💙💛

Дякуємо нашим Захисникам та Захисницям за можливість працювати для розвитку освіти разом з партнерами з держав-членів ЄС!

Працюємо разом для перемоги та тримаємо стрій!

Попередня Реєстрація на Український молодіжний форум 2024: вільні мріяти (10-12.08.2024 р., ...