Он-лайн запис Міжнародного круглого столу «Інтеграція вищої освіти і наукових досліджень задля покращення якості вищої освіти» (22.09.2016)

Національний Еразмус+ офіс в Україні спільно з Міністерством освіти і науки України та за підтримки Виконавчого агентства з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури, ЕАСЕА (м. Брюссель, Бельгія), Представництва ЄС в Україні та Національних експертів з реформування вищої освіти провели 22 вересня 2016 р. міжнародний круглий стіл «Інтеграція вищої освіти і наукових досліджень задля покращення якості вищої освіти» («Higher education and research integration for enhancing quality of higher education») за участю європейського експерта, професора Кріса Ван Кір.

Цільова аудиторія: Національна команда експертів з реформування вищої освіти; представники Міністерства освіти і науки України, Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Акредитаційної комісії Україні (АКУ), асоціацій роботодавців, Національної академії педагогічних наук України; експерти з QA; дослідники, науковці та студенти.

Програма заходу: Програма_круглий-стіл_22.09.16 Програма_круглий-стіл_22.09.16_укр

Пряма трансляція заходу за посиланням: http://pedpresa.ua/168311-online-63.html

Дякуємо за участь.

Попередня Інформаційні дні Програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ (м.Покровськ, Донецька обл.)