16 листопада: Участь у міжнародній конференції “Higher Education in Turbulent Times: towards European networking and integration” (16.11.2023, онлайн/офлайн)

16 листопада 2023 року відбулась міжнародна конференція “Higher Education in Turbulent Times: towards European networking and integration”.
Заклади вищої освіти України, Литви та ЄС, політики, представники дипломатичних місій, інститутів культури та молодіжних організацій стали учасниками заходу.

Координатор НЕО в Україні Світлана ШИТІКОВА долучилась до конференції, під час якої обговорено шляхи інтеграції закладів вищої освіти України та країн-членів ЄС до Європейського освітнього та дослідницького простору, а також теми, важливі для розвитку освіти в умовах сучасного світу. ЗВО України поділились досвідом участі в Альянсах українських університетів та міжнародними ініціативами для розвитку освіти.
Також учасники мали змогу долучитись до дискусій щодо нових можливостей для закладів вищої освіти у спільному створенні Європейського простору освіти та досліджень; нової програми вищої освіти; інноваційної та інклюзивної педагогіки.
Учасники ознайомились з досвідом реалізації та впровадження проєктів.

 

Попередня Europe on the Move — пропозиція про майбутнє мобільності навчання