Долучайтесь до опитування щодо якості визнання документів про освіту та прикладів мікрокваліфікацій!!!

Запрошуємо спільноту команд закладів вищої освіти до опитувань в межах проєкту ЄС Еразмус+!

Ваш досвід дуже важливий!

З метою забезпечення діяльності Групи колегіальної підтримки з Лісабонської конвенції про визнання (TPG B on LRC), учасником якої є Україна, за підтримки програми Європейського Союзу Еразмус+ здійснюється реалізація проєкту TPG-LRC Construction Recognition in the EHEA (TPG-LRC CoRE). Цей проект має на меті підтримати країни-учасниці Групи колегіальної підтримки з Лісабонської конвенції про визнання, зокрема, шляхом проведення відповідних опитувань:

  • Опитування щодо якості процесів визнання документів про освіту (цільова група респондентів – працівники закладів вищої освіти, відповідальні за академічне визнання).

Опитування щодо якості визнання має на меті дослідити, чи вважають заклади вищої освіти процес визнання, який вони здійснюють, таким, що відповідає Лісабонській конвенції про визнання (LRC), і чи забезпечують його якість за допомогою механізмів моніторингу та оцінки відповідно до Стандартів і рекомендацій із забезпечення якості в Європейський простір вищої освіти (ESG) 1.4. Воно зосереджено на академічному визнанні кваліфікацій, що дають доступ до вищої освіти, і періодів навчання за кордоном. Опитування не охоплює визнання з метою працевлаштування.

Відповіді приймаються до 24 березня 2023 року за покликанням.

У разі виникнення запитань щодо цього опитування, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою helene.peterbauer@eua.eu до Європейської асоціації університетів (EUA).

  • Опитування щодо прикладів мікрокваліфікацій (цільова група респондентів – працівники закладів вищої освіти).

Опитування щодо прикладів мікрокваліфікацій покликане зібрати реальні приклади використання мікрокваліфікацій у системі вищої освіти. Воно має дві мети: 1) визначити відповідні елементи та аспекти мікрокваліфікацій, щоб підкреслити їхню різноманітність; 2) зібрати інформацію про поточні підходи та існуючі виклики під час розробки, присудження або визнання мікрокваліфікацій.

Відповіді приймаються до 24 березня 2023 року за наступним покликанням: https://forms.gle/yccAkRiYAqdCPYC5A

 

У разі виникнення запитань щодо цього опитування, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою e.petrucci@cimea.it до CIMEA

Запрошуємо долучитись до проходження відповідних опитувань!

Попередня Як забезпечити інклюзію в молодіжних проєктах (12.00, 21.03.2023)