ХІІІ щорічний Конгрес Української Асоціації Європейських Студій (17-18.10.2019, м. Одеса)


17-18 жовтня 2019 р. у м. Одеса (Україна) відбудеться ХІІІ-й щорічний Конгрес Української Асоціації Європейських Студій, тематикою якого є нові стратегії і нові виміри співробітництва між Україною та ЄС.

Під час ХІІІ Конгресу УАЄС увагу буде зосереджено на тенденцій розвитку економіки знань, цифрової економіки та концепцій сталого розвитку у відносинах між Україною та ЄС; сучасним викликам у забезпеченні верховенства права, розвитку демократії і сучасного стану адаптації національного законодавства до правових стандартів ЄС; проблемам забезпечення доброго врядування і ролі освіти, науки та інновацій у стратегіях стабілізації регіону.

ВГО «Українська асоціація європейських студій» – провідна загальнонаціональна неприбуткова організація, що має на меті об’єднання викладачів європейських студій та фахівців у сфері європейської інтеграції. Створена у 2006 р., УАЄС входить до Світової асоціації європейських студій (ECSA-World).

Доповіді з усіх сфер європейських студій включно із відповідними основними дисциплінами вітаються.

Для участі у Конгресі організаційний комітет приймає презентації на окреслену тему з усіх напрямів європейських студій і суміжних галузей. Просимо подавати коротку анотацію до виступу (макс. 200 слів) і коротку автобіографію.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/z1tAuPsF6s9Yvvbc9 

Дедлайн для реєстрації доповідей (презентацій): 10 вересня 2019 року

Під час Конгресу проходитиме І школа з європейських студій для молодих науковців.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/PL2CAw1jRqQffYtU6 

Дедлайн для реєстрації: 10 вересня 2019 року

Захід відбуватиметься на базі Одеського регіонального інституту державного управління Національної Академії державного управління при Президентові України.

Участь у ХІІІ Конгресі УАЄС безкоштовна; організатори забезпечують харчування учасників.

Членство у Асоціації безкоштовне: https://jmce.ukma.edu.ua/uk/uaes 

Мова заходу – англійська, українська

Для довідок: europa.org.ua@gmail.com 

Попередня Семінар для національних експертів з реформування вищої освіти «Визнання: виклики ...