Інформаційний день про конкурси Еразмус Мундус для ЗВО (22.11.2022р.)

Якщо Ваш заклад вищої освіти чи організація зацікавлена розвивати спільні магістерські програми, створювати ї та впроваджувати, то запрошуємо Вас ознайомитись з матеріалами презентованими на Міжнародному інформаційному дні Програми ЄС Еразмус+ Напряму Еразмус Мундус.

Надано інформацію про умови та критерії, а також пройти повний курс подання заявки.

Коли: 22.11.2022 р. 10.00-12.30 (CET/CEST, Brussels time)

Відеотрансляція та деталі про вебінар.

Надcилайте Ваші запитання на е-скриньку: EACEA-EPLUS-ERASMUS-MUNDUS@ec.europa.eu

Нагадуємо що заклади вищої освіти можуть бути заявниками та партнерами двох таких конкурсів проєктів: Erasmus Mundus Design Measures та Erasmus Mundus Joint Master Programmes. До партнерств Еразмус Мундус можуть долучатись всі країни-учасниці Програми ЄС Еразмус+, включаючи Велику Британію, Швейцарію, Австралію та інші країни.

За результатами конкурсів 2021 р. та 2022 р. вже розпочали виконання проєктів Еразмус Мундус з розробки та впровадження спільних програм Еразмус Мундус три заклади вищої освіти.

Всі деталі українською мовою у розділі сайті НЕО в Україні – за покликанням: https://erasmusplus.org.ua/opportunities/mozhlyvosti-dlya-organizaczij/spilni-magisterski-programy-erazmus-mundus-proyekty/

Корисно для поширення серед міжнародних партнерів про ситуацію в Україні, виклики, потреби та можливості співпраці – War&E+Opportunities_11.2022

Запрошуємо звертатись до команди Національного Еразмус+ офісу в Україні!

 

 

Попередня 13 нових проєктів розвиватимуть потенціал для 72 організацій в Україні ...