Інфосесія для новачків (у поєднанні з груповою консультацією) щодо підготовки та ефективної реалізації проектів ІСМ Еразмус+ для представників Інституту цифровізації освіти Національної академії педагогічних наук України (14.12.2022, онлайн)

НЕО в Україні провів Інформаційну сесію для новачків (онлайн, у поєднанні з груповою консультацією) для представників Інституту цифровізації освіти Національної академії педагогічних наук України.

Під час заходу було презентовано основні принципи Програми Еразмус+ щодо проектів, зокрема, з міжнародної мобільності, за участі освітніх закладів України.

Також під час заходу було презентовано та детально обговорено підходи до підготовки проектних заявок КА1, особливостей реалізації проектів ІСМ Еразмус+ задля досягнення їхньої ефективності та подальшого визнання результатів мобільності.

У сесії взяло участь Директор  Інституту цифровізації освіти Національної академії педагогічних наук України та колеги, відповідальні за міжнародні зв’язки – всього 3 особи.

Презентація “Програма Еразмус+ 2021 2027 рр. МІЖНАРОДНА МОБІЛЬНІСТЬ (КА1)” – 14.12 (І. Атаманчук)

 

Попередня Тренінг для переміщених ЗВО України в межах проєкту ЄС REDU ...