Корисно для організацій, що працюють із проєктам Еразмус+ у сфері молоді та ЄКС в Україні

Друзі, більше, ніж місяць тому наші з вами життя змінилися. Повномасштабна війна в Україні вплинула на кожного з нас: на наші цінності, плани та ідеї, на бачення робочих процесів і формати діяльності. Проте, ми разом і мужньо долаємо всі виклики. Інформаційний центр Еразмус+ Молодь та Європейський корпус солідарності в Україні продовжує працювати. Враховуючи всі обставини, ми шукаємо нові ефективні формати роботи та співпраці з українськими молодіжними ГО. Ми розуміємо, що багато з вас — наших друзів і партнерів, зараз виконують важливу роль і місію в країні. І ми хочемо підтримати вас, і не хочемо втрачати зв’язок.

Ми створили коротку анкету, яка попередньо допоможе нам зрозуміти ситуацію у молодіжних організаціях України, що займаються проєктами в рамках Еразмус+ Молодь і Європейський корпус солідарності. Розкажіть нам, як ваші справи, де ви зараз, чи продовжуєте свою діяльність та якої підтримки потребуєте. Ми збираємо ваші запитання стосовно ваших поточних проєктів, майбутньої співпраці в рамках програм Еразмус+ Молодь та Європейський корпус солідарності й не тільки. Разом із SALTO EECA будем намагатись знайти відповіді на них.

Гугл форма: https://forms.gle/qgqhuo7d7U829iqQ6. Просимо заповнити форму до 10 квітня включно.

Додатково: ми пропонуємо провести спільну онлайн-зустріч. По-перше, ми щиро хочемо побачитися з вами. А також, разом ми зможемо обговорити поточні справи та подальші плани. Орієнтовно, ми плануємо провести онлайн-зустріч наступного тижня. Дату узгодимо та надішлемо всім зареєстрованим.

Попередня Країни Європейського Союзу щодо спрощення визнання кваліфікацій українських біженців