Майстер-клас «Підготовка грантових заявок та ведення грантових проектів» (24.05.2023, онлайн)

24 травня 2023 р. Національний Еразмус+ офіс в Україні на запрошення Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» долучився до проведення майстер-класу «Підготовка грантових заявок та ведення грантових проектів». У заході взяли участь 50 науково-педагогічних працівників та представників Центру міжнародних зв’язків університету.

Метою даного майстер-класу було обговорення основних принципів підготовки грантових заявок, ознайомлення із інструментами актуального пошуку ресурсів для участі у міжнародних грантових програм та ознайомлення із успішними кейсами підготовки та ефективної реалізації міжнародних освітніх проектів.

Під час заходу, Іванна Атаманчук, менеджер НЕО з мобільності Еразмус+ для організацій (КА1) та Erasmus Mundus ознайомила учасників заходу із основними принципами архітектури Програми ЄС Еразмус+ та загальними проектними можливостями за напрямами Програми у сфері вищої освіти. У своїй презентації спікер детально висвітлила особливості підготовки проектів з мобільності Еразмус+, пошуку інституцій-партнерів, ефективного впровадження проектів та забезпечення сталості результатів мобільності за участі студентів та працівників ЗВО. Окремо, учасникам було надано інформацію щодо реалізації права на мобільність для українців під час воєнного стану в Україні та всебічній підтримці, що надається українським освітянам Програмою Еразмус+, європейських університетів та усіма європейськими партнерами.

Презентація НЕО в Україні (Іванна Атаманчук) для учасників майстер-класу – тут.

Детальніша інформація про захід від організатора (Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка») – тут.

Попередня Тренінг з підготовки проєктних заявок за напрямом «Розвиток потенціалу професійної ...