Міжнародний семінар «Визнання результатів навчання міжнародної кредитної мобільності за Програмою Еразмус+» (27-28.11.18., м. Будапешт, Угорщина)

27-28 листопада 2018 р. у м. Будапешт (Угорщина) відбувся міжнародний семінар «Визнання результатів навчання міжнародної кредитної мобільності за Програмою Еразмус+». У заході взяли участь 35 експертів з вищої освіти, представників університетів і Національних агентств та офісі Еразмус+ з 18 країн (Угорщина, Німеччина, Бельгія, Нідерланди, Азербайджан, Вірменія, Казахстан, Молдова, Палестина, ін.).

Учасники 2-денного заходу у пленарному форматі та обговореннях у дискусійних групах обговорили практики та шляхи вирішення таких нагальних питань в ефективній реалізації міжнародної кредитної мобільності як перепони для активної участі у кредитній мобільності, вироблення ефективних механізмів з визнання результатів академічної мобільності, оптимізації організаційного процесу, модернізація освітніх програм для ефективного визнання результатів академічної мобільності, успішні практики, роль адміністрації та офісів міжнародних зв’язків у здійсненні міжнародної академічної мобільності тощо.

Менеджером НЕО в Україні Іванною АТМАНЧУК було здійснено аналіз участі українських ЗВО у проектах з кредитної мобільності Еразмус+ та підготовлено презентацію. Презентація від НЕО в Україні за посиланням: https://tka.hu/docs/palyazatok/ivanna_atamanchuk_cancelled_neo_ua_27-11-2018.pdf

Інформація про захід за посиланням: https://tka.hu/internationalisation-in-higher-education/5947/peer-learning-activities#7175|11033

Попередня Матеріали Дня міжнародної мобільності для організацій (9.11.18, м. Київ)