Молодіжний Саміт Східного партнерства (2-3.07.2020)


2–3 липня 2020 р. було проведено перший в історії віртуальний Молодіжний Саміт Східного партнерства. Захід об’єднав понад 400 активних молодіжних лідерів та молодіжних працівників з регіону Східного партнерства для унікальної можливості обміну досвідом, обговорення викликів та шляхів їх вирішення, а також з метою внести пропозиції для оновлення стратегії Молодіжної політики між ЄС та країнами Східного партнерства.

 Учасників з Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Республіки Молдова та України було запрошено поділитися досвідом у галузі молодіжної роботи та молодіжної політики. Учасники також отримали змогу у віртуальних кабінетах обговорити своє бачення майбутнього Східного партнерства. Результати обговорень та можливі висновки будуть задокументовані у формі звіту та надані відповідним стекхолдерам. До участі у дводенному заході долучилась і команда Національного Еразмус+ офісу в Україні, розкривши питання молодіжної політики та досвід її впровадження шляхом імплементації молодіжних проєктів Еразмус+.

Дводенна програма включала панельні дискусії, презентації, вебінари та паралельні групові он-лайн зустрічі з метою отримання висновків для створення майбутніх можливостей для молодих людей у регіоні Східного Партнерства.

For More Information

Livestream

The EU and Armenia: a partnership for youth

The EU and Azerbaijan: a partnership for youth

The EU and Belarus: a partnership for youth

The EU and Georgia: a partnership for youth

The EU and the Republic of Moldova: a partnership for youth

The EU and Ukraine: a partnership for youth

EU supports employment opportunities and active citizenship of young people in Eastern Partner countries

Link to the main source

Попередня Третій міжнародний ярмарок грантів у сфері культури — Culture:Reload (02.07.2020)