Онлайн-форум «Людський капітал – 2030» (02.12.2021)

2 грудня 2021 р. відбувся міжнародний онлайн-форум «Людський капітал – 2030», на якому обговорили питання визнання самоосвіти в Україні через мережу кваліфікаційних центрів, освітній безвіз – визнання українських дипломів у ЄС та перехід України на професійні стандарти, в яких прописані всі необхідні вміння і компетентності працівника.

Організатором форуму є Національне агентство кваліфікацій (НАК) спільно з Кабінетом Міністрів України, Міністерством економіки України, Міністерством

освіти і науки України, Міністерством соціальної політики України, Спільним представницьким органом репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок, Спільним представницьким органом сторони роботодавців на національному рівні.

Юрій Рашкевич, член Національного агентства кваліфікацій долучився до заходу в межах панелі «Європейський простір кваліфікацій», під час якої було обговорено спільні шляхі створення уніфікованого європейського простору кваліфікацій та досвіду країн ЄС в розвитку власних національних систем кваліфікацій.

Підготовлено з використанням матеріалів

Попередня Відеозапис інфосесії "Capacity Building in Higher Education - Erasmus+" (02.12.21 ...