Відеозапис інфосесії “Capacity Building in Higher Education – Erasmus+” (02.12.21 р.)

Запрошуємо заклади вищої освіти та інші організації, які працюють у сфері освіти користуватись відеоресурсами Інформаційної сесії Еразмус+ “Capacity Building in Higher Education – Erasmus+”, яка відбулася 2 грудня 2021 р. у форматі он-лайн. Під час сесії учасники дізнались детальніше про можливості напряму та умови конкурсу 2022 р.

Відеозапис трансляції заходу за посиланнямПРОГРАМА заходу – за посиланням.

Корисно:

Презентація новацій конкурсів з розвитку потенціалу вищої світи за посиланням тут.

(Відео) ресурси новацій конкурсів міжнародного виміру (ICM, CBHE, Erasmus Mundus, Jean Monnet) – за посиланням тут.

  • Конкурси Програми ЄС Еразмус+ 2022 р. вже оголошено, детальніше – за посиланням тут.
  • Зміст Керівництва до Програми з перекладом укр.мовою, пріоритети, дедлайни та рекомендації НЕО в Україні – за посиланням тут.
  • Напрями відкриті для України з кінцевими термінами подання заявок (DEADLINES), гіперпосилання на конкурси тощо (англ./укр.мовами) – за посиланням тут.
  • Наскрізні пріоритети Програми визначено детально в Керівництві до Програми по кожному напряму окремо.
  • Регіональні пріоритети опубліковано на порталі конкурсів FTOP. Нагадуємо – Україна у складі країн Регіону 2 – Східне Партнерство.
  • Коротко про наскрізні пріоритети Програми, регіональні пріоритети СВНЕ та рекомендації МОН України щодо важливих пріоритетів на національному рівніх серед наскрізних для СВНЕ (англ./укр.мовами– за посиланням тут.

Можливості відкриті для різних організацій, є пріоритети для новачків і тих хто має інноваційних потенціал! Конкуренція висока, фокус на інклюзивність, зелені та цифрові трансформації, інноваційність ідей та системний підхід до реформ у сфері освіти!

Нагадуємо, що всі ресурси НЕО в Україні тільки для безкоштовного використання і поширення з обов’язковим посиланням на джерело – Національний Еразмус+ офіс в Україні ©(Проєкт ЄС) 

Дякуємо за участь!

Попередня Відеозапис інфосесії у сфері освіти: пріоритети Програми ЄС Еразмус+ 2022 ...