Посилений карантин в Україні: рекомендації щодо реалізації проєктів Програми ЄС Еразмус+ (10.12.2020)


З 8 по 24 січня 2021 р. Уряд України запровадить посилений карантин, який передбачається, з 00 годин 8 по 00.00 25 січня 2021 р.

Серед іншого, буде заборонено відвідування закладів освіти, крім дитячих садочків, проведення всіх масових заходів тощо. Громадський транспорт, міжміське та міжнародне авто-, авіа- та залізничне сполучення будуть працювати.

Інформація на вебсайті МОЗ України – за посиланням тут.

Команда Національного Еразмус+ офісу в Україні наголошує на важливості терміново повідомити координаторів та партнерів щодо ситуації в Україні, зокрема у Вашому закладі та планувати діяльність на час посиленого карантину в межах проєктів Еразмус+ з урахуванням обмежень. Потрібно повідомити іноземних та українських студентів та працівників, які є учасниками міжнародної академічної мобільності та надати їм необхідну підтримку. Щодо закупівель обладнання, терміново зв’язатись із постачальниками щоб встигнути завершити процес отримання та встановлення обладнання.

Вебпортал Програми ЄС Еразмус+ включає окрему сторінку щодо подолання викликів через COVID-19 включає рекомендації та відповіді на часті запитання, запрошуємо обов’язково ознайомитись! Тут можна знайти відповіді на важливі питання як учасникам так і організаціям.

Корисні матеріали для учасників і організацій на час пандемії від нашої команди:

  • Рекомендації командам та учасникам проєктів Програми ЄС Еразмус+ з мобільності – за посиланням.
  • Facebook-вебінари
    – «Програма ЄС Еразмус+ в період пандемії COVID-19: виклики та шляхи їх вирішення» – за посиланням.
    – «Впровадження проєктів Жан Моне в умовах пандемії COVID-19» – за посиланням.
    – «Еразмус+ проєкти з міжнародної академічної мобільності в період пандемії COVID-19: виклики та шляхи їх вирішення» – за посиланням.

Окремий тег у розділі новини про COVID-19.

Якщо виникають будь які проблеми чи перешкоди, є сумніви, потрібна порада, запрошуємо звертатись до нашої команди без вагань.

Stay safe and healthy!

З повагою, Ваша команда Національного Еразмус+ офісу в Україні!

Попередня Тренінг «Train-the-Trainer Training: Advanced» за участі HERE team (7-9.12.2020)