(Відео) ресурси “Erasmus Mundus Day: дізнайся більше про магістратуру твоєї мрії” (29.12.2022 р.)

29 грудня 2022 р. команда НЕО в Україні спільно з Erasmus Student Network Ukraine та Erasmus Mundus Association Ukraine провели вебінар “Erasmus Mundus Day: дізнайся більше про магістратуру твоєї мрії”. До заходу долучилось близько 40 студентів, випускників та молоді з України загалом. Модерував зустріч Олександр ІВАНОВ, випускник програми Еразмус Мундус та керівник українського осередку випускників.

Світлана ШИТІКОВА, координаторка НЕО в Україні, привітала учасників, презентувала нову Програму Еразмус+ на 2021-2027 рр., ключові пріоритети та напрями з мобільності, зокрема Еразмус Мундус. Спікер надала чіткі рекомендації щодо пошуку програм та якісної підготовки пакету документів.

Артем ЦЕЛІКОВ, Президент Erasmus Student Network Ukraine, представив мережу та ключові інструменти підтримки українців на час війни на навчанні в Європі, підкресливши результати Report of Survey 2022: Ukrainian Students Abroad.

Олександр ІВАНОВ, Erasmus Mundus Association Ukraine, розповів учасникам свою історію успіху навчання в провідних закладах Європи та світу в межах Еразмус Мундус, надавши поради щодо успішної участі в конкурсі та якісного навчання в нових освітніх умовах, а також написання мотиваційного листа.

Всі Еразмусівці поділились своїм досвідом вступу на навчання, викликами і перевагами, надали практичні поради та рекомендації для потенційних вступників.

ВАЖЛИВО: Звертаємо увагу, що конкурси для вступу на Спільні магістерські програми Еразмус Мундус Програми ЄС Еразмус+ вже відкрито і тривають залежно від окремої освітньої програми до лютого-березня 2023 р. Перевіряйте деталі та умови у каталозі на порталі відповідної магістерської програми.

Нагадуємо, що всі документи подають потенційні заявники самостійно без посередників! Кожна з програм має координатора, який надає відповіді на всі запитання у разі сумніву, чи якщо потрібні уточнення. Почніть спілкуватись з ними вже зараз!

Додатково звертаємо увагу, що в зв’язку з воєнним станом в Україні існують обмеження щодо перетину кордону чоловіками та певної категорією жінок, перевіряйте інформацію щодо цього питання на сайті Державної прикордонної служби України. Студенти-чоловіки, які виграли стипендії для навчання в магістратурі Еразмус Мундус в 2022 р. не змогли поїхати на навчання у вересні-жовтні 2022 р. Деякі програми змогли перенести строк навчання таких студентів на рік, проте не всі!

Команда Еразмус+ офісу в Україні надає безкоштовні консультацій, запрошуємо звертатись після перегляду відеозапису та ознайомлення з інформацією на сайті. Всі консультації безкоштовні!

Попередня Експертна підтримка для ЗВО України та розроблення методичних рекомендацій з ...