Презентація в межах вебінару «Відкрий Європу завдяки Erasmus+” (29.03.2023 р., онлайн)

29 березня 2023 р. НЕО в Україні взяли участь у вебінарі «Відкрий Європу завдяки Erasmus+”, організанованого EU Neithbour east та Young European Ambassadors. До заходу приєдналось понад 195 учасників з різних міст України та з-за кордону: студентів, випускників, представників закладів освіти та молодіжних організацій.

Під час заходу спікерами виступили:

  • Катерина ЖДАНОВА, менеджерка індивідуальних можливостей Національного  Еразмус+ офісу в Україні.
  • Анжеліка-Марія ГРЕСС,  посолка європейської молоді в Україні, учасниця молодіжного обміну від Erasmus+ “My vote”.
  • Софія КОРОЛЬ, посолка європейської молоді в Україні, учасниця 2-х молодіжних обмінів від Erasmus+ “Career tools” та “Infographic for youth”.
  • Дмитро ТОМЕНКО, посол європейської молоді в Україні, учасник молодіжного обміну від Erasmus+ “Board builders”.

Катерина ЖДАНОВА, НЕО в Україні, презентувала Програму ЄС Еразмус+ на 2021-2027, ключові пріоритети, сфери та напрями для індивідуальних учасників у сфері освіти та молоду. Спікер зосередила увагу на можливостях формальної та неформальної освіти: програми обмінів для студентів та працівників закладів освіти, молодіжні обміни та волонтерські проєкти в межах Євроепйського корпусу солідарності. Спікер надала чіткі рекомендації щодо пошуку можливостей, етапи підготовки пакетів документів, а також надала чіткі поради щодо додаткових можливостей Еразмус+ для украінців на час воєнного стану в Україні. Наприкінці заходу, спікер поспілкувалась з учасниками під час сесії Запитання&Відповіді, надавши поради та лайфхаки успішної аплікаційної заявки.

Попередня Співпраця з Альянсом європейських університетів CIVICA - Ukraine (27-28.03.2023)