Серія інтерв’ю HERE team для Українського Радіо (січень-лютий 2022 р.)

Протягом січня-лютого 2022 року команда Національного Еразус+ офісу в Україні та Національної команди експертів з реформування вищої освіти (HERE team) спільно з “Українське радіо – UA:Суспільне” записали низку інтерв’ю, що стосувались різного кола питань у сфері освіти, зокрема вищої. Спільний промо проєкт ставив на меті більш детально розповісти спільноті про сучасні освітні тенденції у світі та Європі та кроки реформування української освіти на шляху до впровадження успішних практик.

  • “Професор про те, як досягти європейської якості освіти в Україні та що таке академічна мобільність та ECTS” за участі Андрія Ставицького – за посиланням.
  • “Вимоги львівських студентів пообіцяли виконати після погроз вийти на протести: у чому конфлікт?” за участі Володимира Бахрушина – за посиланням.
  • “Український студент за кордоном, а іноземний — в Україні: порівняння можливостей та перспектив” за участі Ірини Сікорської – за посиланням.
  • “В Україні слід і надалі розбудовувати автомонію закладів вищої освіти” — експерт про зміни в освітніх процесах” за участі Юрія Рашкевича – за посиланням.
Попередня Зустріч HERE team (13.01.2022, он-лайн)