Участь у Київському обласному молодіжному форумі «Молодь всюди» (10.12.2019, м. Ірпінь)

10 грудня 2019 року взято участь у Київському обласному молодіжному форумі «Молодь всюди» у м. Ірпінь.

Форум організовано Управлінням молодіжної політики та національно-патріотичного виховання КОДА спільно з Київським обласним молодіжним центром, Вишкільним пластовим центром та Київською обласною молодіжною радою.

Спікерами форуму стали представники Мінкультмолодьспорту Олексій Сівірін та Олександр Ярема, які зосередили увагу учасників на масштабному проєкті на 2020 рік – програмі мобільності молоді.

Захід зібрав 250 учасників з числа представників молодіжних рад, молодіжних центрів, працівників відділів молоді, громадського сектору, студентського середовища Київщини, керівників та членів громадських організацій, які реалізують проєкти на території Київської області.

В рамках виступу представника НЕО в Україні індивідуальних консультацій та презентовані освітні можливості для студентів та випускників в рамках програми Eразмус+ (отримання грантів для студентів, випускників, викладачів та адміністративного персоналу в рамках Програми ЄС Еразмус+, а також шляхи участі молоді у інших напрямах діяльності Програми).

Підготовлено за матеріалами: http://koda.gov.ua/news/v-irpeni-vidbuvsya-kiivskiy-oblasniy/ 

Попередня Академічний LEAP Воркшоп у рамках Мережі Жан Моне (26-27.03.2020, м. ...